CAT |

1a TROBADA DEL PROJECTE ESCOLES

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aquest dissabte, 23 el CBF Lleida, nom sota el qual les dues bases del Força Lleida i CB Lleida treballen conjuntament, ha celebrat la primera trobada del Projecte Escoles.
L’aposta pel foment de l’esport del basquetbol més enllà de les portes del nostre club, ha reunit a l’Espai Fruita – Barris Nord a més de 80 nens i nenes de les escoles amb les quals el CBF Lleida té un conveni de col·laboració: l’Escola Mare de Déu del Carme, Institució Lleida i Jesuïtes Lleida-Col·legi Claver.


Com a club, traslladem el nostre model esportiu a les escoles de la Terra Ferma on la diversió és l’eina educativa en aquestes edats primerenques i que ens ha de permetre fomentar una formació esportiva llarga i saludable.
Sota la mirada d’un bon grapat de pares i mares, s’ha pogut veure com els nens i nenes duien a terme activitats d’habilitats, de relleus, circuits de coordinació i situacions de partits, fent que practicar esport sigui alhora una diversió.


La jornada, que ha durat una hora i mitja, ha finalitzat amb una fotografia familiar i un “Snack” saludable per recuperar les forces.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut