CAT |

Prèvia J13. “Cáceres juga millor fora de casa i contra equips de la zona alta”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Torna la LEB Or a l’Espai Fruita Barris Nord. L’ICG Força Lleida rep el Cáceres en la jornada 13, partit intersetmanal abans de les Festes nadalenques.

Després del viatge a Albacete, l’equip arriba a l’encontre amb cansament a les cames i també mental, “però estem preparats per al partit de demà”. Gerard Encuentra es mostra satisfet amb el rendiment de l’equip i la implicació dels jugadors. L’equip ja va poder comptar amb Rafa Villar com a efectiu i Encuentra en destaca la seva energia, la valentia i la capacitat per entendre les jugades de pressa.

Respecte al partit de dimarts davant el Cáceres, el tècnic lleidatà alerta que el rival “juga millor davant equips de la zona alta que de baix i competeix millor a domicili que a casa” i assegura que és un rival molt perillós. “Tenen qualitat individual, però no estan passant un bon moment”, diu Encuentra. Entre els jugadors a destacar estan els exjugadors del Força Lleida Dani Rodríguez, Albert Lafuente i Kaspars Vecvagars. “Els extremenys tenen un joc dur, ràpid, situacions de bloqueig directe i un model de joc semblant al de l’any passat”, diu el tècnic.

Gerard Encuentra finalitza l’atenció als mitjans valorant la dinàmica de l’equip. “Fa il·lusió estar a dalt. Són dos anys gaudint sense posar-nos més pressió de la que ens toca. Volem estar a dalt perquè som valents, però sense pressió”.

Més noticies

Et podem ajudar?