Jornada 28 | Actel Força Lleida 66-58 CB Prat

L’Actel Força Lleida ha guanyat el partit contra el CB Prat al Barris Nord, corresponent a la Jornada 28 de la lliga LEB Or, per un resultat de 66-58.

A l’inici del partit l’Actel Força Lleida ha sortit amb molta intensitat, i amb 3 minuts ja guanyaven de 7 gràcies a una bona defensa i a un gran treball en l’ofensiva. El CB Prat ha aconseguit frenar l’alt ritme inicial de l’equip local als següents minuts, però els lleidatans han sabut tenir paciència en atac per anar sumant i mantenir un cert avantatge fins al final del 1Q. Els primers 10 minuts ha acabat amb un 19-12 al marcador. Al 2Q, el CB Prat ha començat amb un parcial de 0-4 per situar-se a 3 punts, però els nois de Jorge Serna han reaccionat ràpid i han contrarestat l’encert de cara a cistella dels rivals. Als següents 5 minuts del període, els dos equips han intercanviat cistelles amb l’Actel Força Lleida sempre per davant, amb avantatges de 5-6 punts. A 3 minuts del final, els locals han sumat un parcial de 5-0 per situar la màxima fins al moment (+8), i ha obligat l’entrenador rival a aturar el partit. A la represa, els lleidatans han pujat la intensitat a tota la pista, per sumar un parcial de 6-0 i marxar al descans guanyant per 41-27, el màxim avantatge de la primera part.

Al 3Q l’Actel Força Lleida ha seguit amb la mateixa dinàmica que al final del segon període. Al CB Prat li costava sumar en atac, mentre els locals han continuat encertats amb el tir exterior. Un triple de Jarred ha situat la màxima del partit (+16), fet que ha obligat a l’entrenador rival a demanar minut. Els visitants han sumat un 0-5 de parcial a la tornada, i han aconseguit frenar el ritme anotador dels de Jorge Serna. Però tot i així, l’Actel Força Lleida ha aconseguit mantenir un bon avantatge per encarar amb comoditat l’últim període. El 3Q ha acabat amb 52-41 al marcador. A l‘inici de l’últim quart, el CB Prat s’ha situat a 8 punts del marcador, i de nou, els dos equips han intercanviat cistelles els minuts posteriors. L’Actel Força Lleida anava guanyant de 7-8 punts, un avantatge que ha pogut mantenir gràcies a una bona defensa sobre el rival, que ha tingut moltes dificultats per anotar. A 4 minuts del final, les fortes defenses i el desencert en atac han marcat la tònica del partit, però el CB Prat ha aconseguit situar-se a 4 punts dels locals, que han hagut d’aturar el partit. A la represa del joc, dues cistelles dels lleidatans, una d’Ablaye Mbaye i l’altra de Derksen, han tornat a donar certa tranquil·litat a l’equip. Amb 1:35 per acabar l’enfrontament, i després d’un temps mort rival, Jarred ha robat una pilota i encistellat a la transició per deixar el partit gairebé sentenciat. L’Actel Força Lleida ha aconseguit l’onzena victòria de la temporada al acabar el partit 66-58.

En la roda de premsa post partit, Jorge Serna ha comentat que ha sigut una victòria molt patida ja que “el rival, tot i no estar al seu nivell habitual, ha lluitat amb tot el que tenen fins al final”. El míster assegura que aquesta victòria els fa molt feliços i els dona ànims pel que queda.