El partit ha començat amb un gran encert de l’equip local amb el tir exterior. Tot i anotar una cistella ràpida de Jarred Ogungbemi, 3 triples consecutius del Manresa ha situat un 9-2 a l’electrònic i ha obligat a Jorge Serna a aturar el partit (min. 8). A la represa, els lleidatans han reaccionat amb un parcial de 0-6 en 1 minut, i s’han situat a 1 a sota al marcador. El Manresa, però, han reaccionat també al parcial i aprofitant les errades defensives dels visitants, han recuperat l’avantatge i marxaven al final del 1Q guanyant per 24-14. Als primers minuts del 2Q, els dos equips han sortit a pista amb més desencert que en el primer període. Als 2 minuts ha anotat l’Actel Força Lleida, moment en que els manresans han respost amb un parcial de 5-0 que ha situat el màxim avantatge del partit (+15, 29-16). Amb el pas dels minuts, l’encert dels lleidatans ha anat arribant, i han pogut reduir el desavantatge fins a 9 punts. L’entrenador rival ha demanat temps mort, i el seu equip ha respost amb un parcial de 4-0. Amb 11 punts a sota en l’electrònic i 3 minuts de període encara per jugar, l’Actel Força Lleida ha protagonitzat un parcial de 0-12, amb triple de Djukanovic a l’últim segon inclòs, per arribar al descans manant per 35-36.