CAT |

Boí Taüll es suma a la família del Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida Club Esportiu i Boí Taüll han arribat a un acord de col·laboració per a aquesta temporada 2018-2019. Aquest acord anual arriba amb l’objectiu de crear una aliança entre ambdues parts i aportar un valor afegit a les dues entitats esportives de Lleida, amb la finalitat de crear un vincle que perduri al llarg dels anys i potenciar les dos marques.

Aquest acord suposa principalment un benefici per als abonats i abonades del Força Lleida, els quals gaudiran tota la temporada d’un 20% de descompte en la compra del forfait a l’estació de Boi Taüll (forfaits d’1 a 10 dies). A més, durant els mesos de temporada d’esquí, sortejarem forfaits familiars (2 adults i 2 infants) entre els assistents als partits del Força Lleida al Barris Nord.

 

FORÇA LLEIDA

El Força Lleida, com a club esportiu, aposta formament per a la pràctica de l’esport i pels hàbits saludables, ajudant a les persones a millorar el seu rendiment diari. És per això que el club busca vincles i unió amb empreses del territori i de proximitat, posant a l’abast del ciutadà facilitats per a poder gaudir de l’esport.

BOÍ TAÜLL

L’estació d’esquí del Pirineu lleidatà promou el seu compromís amb el territori creant sinèrgies amb empreses de la província de Lleida. Sumar sinèrgies amb empreses de proximitat i sobretot esportives és per a Boí Taüll un punt bàsic i es marca l’objectiu com és fomentar l’esport en tots els seus sentits. www.boitaullresort.com

Més noticies

Et podem ajudar?