CRÒNICA J25 | ICG Força Lleida 78 – 70 Coviran Granada

L’ICG Força Lleida aconsegueix la dotzena victòria davant el Coviran Granada per 78-70.

Bon inici de partit de l’ICG Força Lleida. Els lleidatans aconseguien trobar amb facilitat a Stutz i Mbaye sota de la cistella. Per la seva part, Granada no trobava l’encert. Després, d’un parcial de 0-8, Jorge Serna es veia obligat a demanar temps mort per aturar l’atac rival. L’efectivitat de Quintela i el treball de Chapela han ajudat a l’equip a recuperar la desavantatge, juntament amb les bones accions defensives de Cleare i Kyei. El quart ha finalitzat amb un resultat de 18-22.

Al segon quart hi ha hagut un canvi de guió provocat per la intensitat defensiva dels locals. El Granada es veia intimidat per la figura de Cleare i, en l’àmbit ofensiu, els jugadors de Serna eren capaços de trencar la zona de l’equip entrenat per Juan Pablo Pin. Després de dos temps morts gairebé consecutius, el Granada aconseguia trobar amb més facilitat la cistella de l’ICG Força Lleida. Els tres triples de Quintela i les bones defenses de Mbaye mantenien als de negre per davant en el marcador aconseguint frenar les ofensives de Rubio i Ortega. Durant el darrer tram hi ha hagut minuts de desencerts i s’han imposat les defenses a les propostes ofensives. El lluminós reflectia el 39-36 al final de la primera part del partit.

Inici favorable del 3Q de l’ICG Força Lleida, que obria el marcador amb un alley-oop d’Obi Kyei i, tot seguit, Quintela anotava des de la línia de 6’75. La bona defensa per part de l’equip lleidatà ha aconseguit frenar al Granada, liderant el marcador amb 8 punts de diferència. L’equip visitant s’ha recuperat d’aquesta embranzida dels locals i, gràcies a un parcial contundent, Jorge Serna s’ha vist obligat a demanar temps mort. Aquesta aturada ha afavorit als de la Terra Ferma. Shaquille Cleare ha seguit fent-se gran a la pintura i ficava als de Lleida per davant en els darrers segons del període, però una bona cistella visitant sobre la botzina ha ficat les taules al marcador, 55-55.

S’inicia un darrer quart de partit molt igualat en quant a resultat per part dels dos equips. Les bones recuperacions i les ofensives de Quintela i Feliu han aconseguit una màxima diferència d’11 punts. L’equip andalús ha intentat retallar distàncies durant els 5 minuts finals del partit, però la consistència defensiva i el suport de la grada han pogut amb aquest darrer intent dels visitants. El matx ha conclòs amb el resultat de 78-70 pels jugadors de Serna, que es retroben amb la victòria i s’apropen a l’objectiu de la permanència.

Jugador més valorat i màxim anotador del partit: Sergi Quintela (23v i 18p)

Anotadors ICG Força Lleida: Bergadà, Chapela (10), Badal (13), Oliva, Mbaye (8), Stutz (4), Steel (3), Cleare (14), Quintela (18), Vinós, Djukanovic, Kyei (8)