CAT |

PRÈVIA J.27. ICG Força Lleida – Barça Lassa B

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Jorge Serna, entrenador de l’ICG Força Lleida, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a parlar del partit que l’equip afronta dimarts davant el Barça Lassa B.

El tècnic de l’equip lleidatà ha deixat de banda qualsevol afer relacionat amb el play-off. “És una possibilitat molt complicada i el principal objectiu del club és mantenir la categoria”, explicava. Serna estima que l’equip ha d’aconseguir 13 o 14 victòries per assegurar la permanència i, per fer-ho, l’equip ha de donar el seu 100%. “Hi ha equips que sense donar el seu màxim aconsegueixen victòries. Aquest no és el nostre cas”, sentenciava Serna.

Jorge ha mostrat preocupació per la superioritat física i atlètica del rival. “El Barça Lassa B és un equip amb molta pòlvora ofensiva. Són joves, molt atlètics i, alguns d’ells, van camí de ser jugadors d’ACB”. A més, ha postat èmfasi en no deixar córrer al rival a les transicions i ser forts en el rebot. “Aquestes poden ser les claus”, ha dit l’entrenador.

“El paper de l’afició, com a cada partit, és clau”. L’entrenador espera que els aficionats, tot i ser partit entre setmana, donin suport com fan a cada partit al Barris Nord i es converteixin en el sisè home. “Aquesta temporada l’equip juga millor a casa que fora. Demà els necessitem”, concloia Jorge.

Ja podeu veure la prèvia al nostre YouTube:

Més noticies

Et podem ajudar?