CRÒNICA J27 |ICG Força Lleida 67 – 66 Barça Lassa B

L’ICG Força Lleida suma la tretzena victòria de la temporada desprès de guanyar al Barça Lassa B per 67-66.

Bon inici de partit de l’ICG Força Lleida. L’equip ha estat capaç d’aturar les ofensives dels culers i ha anotat amb facilitat en els primers instants de joc. El Barça Lassa B, en canvi, no trobava llançaments fàcils i ha començat molt errat en el tir exterior. L’equip lleidatà ha estat protagonista durant els 3 minuts inicials del quart, aconseguint una diferència al marcador de 7 punts (11-4). Els visitants han reaccionat a temps amb un parcial de 8-0 que els ficava per davant en el marcador. La tònica dominant en el darrer tram del període ha estat el desencert de tots dos equips. Una cistella des del mig del camp de Djuran ha posat el punt i final al quart amb el marcador reflectint les taules entre tots dos equips, 17-17.

El segon quart ha començat amb un intercanvi de cistelles. Cap dels dos equips s’apoderava del lideratge en el marcador i les defenses seguien imposant-se als atacs. Una bona ratxa visitant liderada per Font ha obligat a Jorge Serna a solicitar temps mort. Després de l’aturada d’un minut, la reacció de l’ICG Força Lleida ha sigut immediata., Un parcial de 8-0 ha permès als lleidatans recuperar el lideratge en el marcador. Chapela en la direcció de joc i Ablaye Mbaye des de la defensa han estat els pil·lars fonamentals dels homes de negre, aconseguint una avantatja de 6 punts, 36-32.

Bon inici del tercer quart per part de l’ICG Força Lleida. La bona defensa de l’equip a fet que el Barça Lassa B no anotés durant sis minuts seguits. Les bones accions de Mbaye i Stutz han obligat a l’equip rival a demanar temps mort desprès d’un parcial de 6-0. Continuaven les bones defenses de l’ICG Força Lleida i els punts de Chapela i Shaq ajudaven a aconseguir la màxima diferència del matx amb el marcador 50-35. Un darrer parcial favorable al Barça Lassa B de 2-7 ha tancat el període amb un resultat de 52-43.

La mala ratxa de l’equip local continuaba a l’inici del darrer assalt. L’equip lleidatà només aconseguia anotar desde la línea de tir lliure, mentre que el Barça trovaba fàcilment la cistella amb transicions ràpides. Al minut 4 del període, Jorge Serna ha demanat temps mort per aturar la ratxa dels homes de Diego Ocampo, que es ficaven a tan sols 4 punts dels de la Terra Ferma. Aquesta petita avantatja ha estat suficient pels de negre per endur-se el partit en un darrer tram de desencert i un llarg seguit de tirs lliures. L’encontre a finalitzat amb el marcador de 67-66.