CAT |

L’Equip Tècnic de l’ICG Força Lleida al complet

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Jorge Serna, entrenador de l’ICG Força Lleida, comptarà amb un equip complet de professionals per fer que la tasca diària a l’equip sigui més efectiva.

El directiu del Força Lleida Albert Aliaga ha obert la presentació oficial de l’staff tècnic de l’ICG Força Lleida agraïnt la tasca feta la passada temporada a Pablo Pociño i Xavier Mendiburu com a delegat i entrenador assistent, respectivament. Aliaga ha continuat la presentació mencionant un a un els membres que formaran part del cos tècnic del primer equip de club.

Jorge Serna ha afirmat estar content per les renovacions fetes així com per les noves incorporacions, un equip competent en les seves funcions tant acadèmicament com a nivell professional i amb experiència. “Portem pocs entrenaments però portem setmanes treballant junts i amb bones sensacions i gran treball en equip i compromís”, ha recalcat el coach.

Al costat de Jorge Serna seurà Jordi Guàrdia (15/04/88), entrenador Superior que ocuparà el càrrec de 2n entrenador de l’ICG Força Lleida. Guàrdia coneix bé el Força Lleida, a l’estar-hi la campanya 2013-2014 com a entrenador de la base. Actualment, acumula experiència a l’estranger, on hi ha estat les dues últimes temporades, la primera com a coordinador de la base al Basket Swans (Àustria) i la passada temporada de tècnic assistent al Nässjö de Suècia de la primera divisió.

Guàrdia s’ha mostrat content de tornar a casa i de treballar amb l’staff tècnic. “Estic il·lusionat de tornar a casa i de treballar amb un entrenador com Jorge Serna”, ha manifestat el 2n entrenador. Jorge Serna ha recordat que ja va treballar al costat de Jordi Guàrdia anteriorment i que el coneix bé i que “li preguntàvem a ell per jugadors gràcies al seu coneixement en el mercat europeu”.

Júlia Crespo arriba a l’staff per ocupar el càrrec de delegada de l’equip. Crespo coneix perfectament el bàsquet de Lleida i té llarga experiència com a delegada i entrenadora al CB Lleida. L’entrenador veu molt positiva l’arribada de la Júlia a l’equip, qui aportarà experiència tant a nivell esportiu com administratiu i de control.

l’ICG Força Lleida amplia a 2 el nombre de fisioterapeutes a l’equip. Roger Riba, graduat en fisioteràpia, renova el seu càrrec a l’equip i l’acompanyarà Enric Conesa, doble graduat CAFE + fisioteràpia i amb experiència al CE INEFC Rugby.

Conesa compaginarà la tasca de fisioterapeuta amb la de preparador físic al costat de Rubén Cabanillas, Gran en fisioteràpia INEFC i Màster en Readaptació, qui seguirà treballant amb els jugadors de l’ICG Força Lleida per preparar-los al 100% per als partits, tant a pista com al gimnàs.

Podeu veure la roda de premsa aquí:

Més noticies

Et podem ajudar?