CAT |

L’ICG FORÇA LLEIDA POTENCIA LA SEVA ESTRUCTURA AMB NOVES INCORPORACIONS

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Andreu Cabezudo, nou membre de la Junta i Carles Castelló, nou cap de premsa i comunicació.

Tal com es va anunciar en la presentació de la nova directiva, el Força Lleida suma noves cares al seu projecte. Andreu Cabezudo Farrús, lleidatà de 42 anys , s’integra a la Junta directiva en qualitat de soci per donar suport en l’àrea de Responsabilitat Social Corporativa i Comercial .

L’objectiu de l’entrada del lleidatà, gerent de banca de professió, és el de dotar d’un nou impuls al projecte i, al mateix temps, ajudar a la implantació de millores que facilitin la participació d’Institucions, Empreses i Abonats en el dia a dia del club. “En un moment de canvis en els àmbits econòmics i socials de la societat lleidatana, el suport al món de l’esport es fa més necessari que mai”, explica Andreu Cabezudo, que també remarca que “el fet que el Força Lleida presidit per Albert Aliaga, vulgui fer el canvi més participatiu, transparent i de retorn a la societat han fet que vulgui incorporar-me al projecte” . El nou soci afirma que l’objectiu és “intentar que el projecte de club il·lusioni al màxim per aconseguir portar el Bàsquet Lleidatà al màxim nivell”.


En els darrers anys, Cabezudo ha estat el director de la penya Bàsquet JCI Lleida, des de la que ja col·laborava amb el club en projectes d’àmbit solidari i d’inclusió social.


Carles Castelló, nou cap de comunicació del club
El periodista Carles Castelló i Mateu també s’incorpora a l’estructura interna de l’ICG Força Lleida en qualitat de Cap de Premsa i Comunicació. Castelló, amb una trajectòria professional llargament vinculada al món de l’esport i, en particular, del bàsquet, en mitjans com Segre Ràdio, Lleida TV, Ràdio Lleida o UA1 Lleida Ràdio, serà l’encarregat de renovar i impulsar un dels aspectes que des de la Junta es considera cabdal en aquesta nova etapa com és la comunicació i la imatge del club.

Oficines obertes
D’altra banda, a partir d’aquest dimarts dia 1 de setembre tornen a estar obertes les oficines del club al pavelló Barris Nord. Els abonats i públic en general ja podran ser atesos de forma presencial bo i respectant les necessàries mesures d’higiene, seguretat i distància.

Més noticies

Et podem ajudar?