CAT |

EL FORÇA LLEIDA I LA DIPUTACIÓ SIGNEN EL CONVENI 2019-20

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, i el president del Força Lleida Club Esportiu, Albert Aliaga, han signat aquest dimarts el conveni pel qual la institució provincial aporta 90.000 € al club per la participació del seu primer equip en la lliga LEB Or durant la temporada 2019-2020. L’acte ha comptat amb l’assistència dels diputats Helena Martínez i Jordi Verdú, i de l’assessora de Relacions amb entitats i associacions, Gemma Vilarasau.

El conveni recorda que el Força Lleida Club Esportiu és una entitat esportiva que es va constituir l’any 2012, a la ciutat de Lleida, amb la voluntat, per part dels seus fundadors, de continuar mantenint i gaudint d’una entitat esportiva de referència a les Terres de Lleida, dins de les competicions de bàsquet professional, i al mateix temps, desenvolupar diverses actuacions dirigides a promocionar i difondre la pràctica del bàsquet arreu del territori.

A més, destaca que l’activitat a realitzar per l’entitat esportiva tindrà una gran repercussió social al territori, i especifica que el club ha d’actuar com a entitat dinamitzadora, en l’àmbit esportiu, de les terres de Lleida i s’ha de convertir en una entitat esportiva capdavantera en l’àmbit esportiu lleidatà, i en un referent per a la resta d’entitats esportives del territori. Al mateix temps, puntualitza que l’entitat ha de difondre els valors que la pràctica de l’esport pugui aportar, en els diferents actes socials i formatius que organitzi la Diputació de Lleida durant la vigència d’aquest conveni.

Més noticies

Et podem ajudar?