CAT |

“NO HI HA EXCUSES” DAVANT DEL PALMA

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El 2021 arrencarà aquest diumenge per a l’ICG Força Lleida. I ho farà després que la Covid-19 frustrés el primer partit previst, el que s’havia de disputar el passat cap de setmana a Granada. Això fa que l’equip hagi estat 15 dies sense competir, una situació que desgraciadament no és nova en aquesta atípica temporada, i sempre pel mateix motiu. Aquest fet ha estat avui objecte de comentari per part del tècnic, Gustavo Aranzana, que no ha dubtat a admetre que la situació generada “no és fàcil” de gestionar. “Afecta, perquè el jugador el que vol és competir” i les rutines es veuen alterades, però Aranzana no busca excuses i afirma que “hem de desterrar la sensació que estem farts i hem de jugar en les millors condicions que tinguem”.

Així és com els de negre rebran diumenge al Palma, l’equip que ara mateix està en millor forma de la lliga, si prenem com a referència els seus resultats. El coach de l’ICG adverteix que els balears “porten cinc victòries seguides i estan en un gran moment. Són un equip que juga conceptualment molt bé i que tenen molt talent, especialment en la seva línia exterior”. Un aspecte aquest que ja es va posar de manifest al partit de la primera volta, en el qual els balears es van imposar de forma clara. Aranzana matisa que “ells són un equip que ha canviat molt des d’aleshores, però nosaltres també. Aquell partit no pot ser una referència”.

I un dels canvis arribarà justament diumenge, amb el debut de Michael Carrera amb la samarreta lleidatana. “Ha tingut una setmana més per integrar-se, per conèixer el joc i els companys” -explicava el tècnic- “i el veig molt motivat. Una llàstima que el públic no el pugui veure en directe, perquè és un jugador molt espectacular”. I és que aquest és un altre dels grans hàndicaps d’aquesta temporada. Aranzana opina que el retorn del públic al Barris Nord “és difícil d’imaginar tal com van les coses” que pugui tornar el públic al pavelló, però ho veu “necessari” perquè les mesures de contenció de la pandèmia -si més no algunes d’elles- “estan matant el bàsquet”. El val·lisoletà va una mica més enllà en afirmar que “un any perdut pot ser terrible per a la formació i l’educació de molts jugadors” i de fet “pot aconseguir que molts joves es desenganxin de l’esport”.

Aranzana també ha destacat la tornada als entrenaments aquest divendres de Lucas N’Guessan que, tanmateix, encara serà baixa per al partit de diumenge, que començarà a les 12.15 h i que es podrà seguir en directe per Lleida TV i també a través de laligasportstv.com.

Més noticies

Et podem ajudar?