CAT |

PREFABRICATS PUJOL SE SUMA AL PROJECTE DEL FORÇA LLEIDA

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’empresa Prefabricats Pujol de Mollerussa, una de les més importants del seu sector i una de les firmes capdavanteres de l’economia lleidatana, se suma en qualitat de patrocinador al projecte del Força Lleida. Es tracta d’un retorn de gran connotació emocional, ja que Prefabricats Pujol és un dels espònsors històrics del bàsquet a les terres de Lleida. L’empresa va ser primer patrocinador del Lleida Bàsquet en l’últim any a l’ACB i també en temporades posteriors a la LEB, gràcies a l’entusiasme d’un dels fundadors de l’empresa, el recordat empresari i filantrop Àngel Pujol, qui va ser també un gran seguidor del nostre esport.

L’acord entre el Força Lleida i Prefabricats Pujol s’estendrà inicialment per un any, i comportarà que el nom de l’empresa llueixi durant aquest període de temps a la samarreta d’escalfament dels jugadors.

Des del Força Lleida volem agrair sincerament el compromís de Prefabricats Pujol i la seva implicació amb el bàsquet de Lleida en un moment de molta transcendència per al futur de la nostra entitat

Més noticies

Et podem ajudar?