CAT |

FORÇA LLEIDA I CB LLEIDA UNEIXEN LES SEVES BASES

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida Club Esportiu i el CB Lleida han arribat a un acord de col·laboració per integrar els seus respectius equips de base en una única estructura esportiva i administrativa a partir de la temporada vinent. Aquest acord permetrà optimitzar recursos i oferir una millor atenció i suport a les jugadores i els jugadors de tots dos clubs, alhora que constitueix un important precedent de cara a seguir sumant sinergies que engrandeixin el basquetbol a la ciutat i al territori.


Els dos clubs competiran amb la mateixa samarreta i també amb una única denominació a les seves respectives categories de formació, i la direcció esportiva compartida estarà formada per tècnics de les dues entitats que treballaran plegats compartint àrees i responsabilitats.
Els màxims responsables dels dos clubs, Anna Estrada per part del CB Lleida i Albert Aliaga, per part del Força Lleida, han valorat molt positivament el pas fet. Aquest últim afirma que “és un projecte que volíem dur a terme des de ja fa temps i que s’emmarca dins la voluntat de la junta del nostre club d’establir lligams sòlids amb els altres clubs del territori que permetin un creixement sostenible del bàsquet a Lleida”. Una opinió que comparteix la seva homòloga al CB Lleida, Anna Estrada, en considerar que “aquest és projecte molt atractiu i engrescador que ha de servir per fer-nos millors a tots els nivells sense perdre la nostra identitat particular. Treballem per fer més gran el bàsquet de Lleida, però també treballem per la igualtat entre nois i noies, a l’esport i a la vida”. Tots dos han emfatitzat en les bones relacions històriques entre els dos clubs més significatius del bàsquet masculí i femení de la ciutat, i han coincidit en el desig de fer que aquest acord sigui “un model per seguir integrant més àrees dels dos clubs i crear projectes que tinguin sentit. Vivim moments en què cal més que mai anar plegats per poder ser rellevants”.
L’acord entre el CB Lleida i el Força Lleida Club Esportiu, així com els detalls d’aquest, seran presentats pròximament en roda de premsa. 

Lleida, 20 de maig de 2021

Més noticies

Et podem ajudar?