CAT |

“ELS QUE ENS VINGUIN A VEURE, ES DIVERTIRAN”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’aler Miguel González afirma que la proposta de l’equip per aquesta temporada serà “molt dinàmica i vistosa” i anima l’afició a veure la nova temporada a l’Espai Fruita-Barris Nord

Miguel González és considerat un dels talents de futur més importants del bàsquet espanyol. La seva trajectòria en seleccions i també en lligues professionals el perfilen com a jugador determinant a curt termini, i així ho creu el DT del club, Joaquín Prado, que en la presentació del val·lisoletà ha dit que confia “cegament” en ell: “Té potencial per ser un jugador de primeríssim nivell; està tot al seu cap, a les seves mans i al seu cos. Ara només cal que el seu lloc i el seu moment siguin aquí, a Lleida”. Uns afalacs que González ha rebut amb orgull, però també amb responsabilitat: “Cada any me’l prenc igual, com un pas més per créixer i millorar. És un orgull que confiïn en tu, però de moment això només són paraules. S’han de demostrar”. Això sí, Gonzalez no s’amaga;”Sé del que soc capaç”.

L’aler, cedit pel Baskonia per una temporada, coneix la categoria, ja que el curs passat va jugar al Canoe madrileny, i això compensarà en part la previsible manca d’experiència que pot patir tant ell com la resta de la plantilla d’aquest curs, ja que parteix amb una mitjana d’edat molt jove. González, tanmateix, no veu en aquesta presumpta immaduresa un problema, sinó una virtut; “Els joves som els que més ganes tenim de jugar. L’experiència l’anirem guanyant a poc a poc, i a final de temporada això es demostrarà amb el que haurem crescut”. L’atreviment -gairebé insolent- d’aquests plantejaments també es traslladarà a la pista, segons González :”Crec que serem un equip divertit de veure. La gent fa molt de temps que no va als pavellons, i els que ens vinguin a veure s’ho passaran bé. Serem un equip que correrà molt, dinàmic i vistós, i la gent s’ha d’animar a venir”. Un desig també compartit pel directiu Toni Cudós, que ha afirmat que González és “un exemple del que ha de ser el nou projecte” del club, un equip “jove i amb ganes”, al mateix temps que ha desitjat que sigui el Força Lleida “el lloc que encengui la metxa de l’explosió” de l’aler de Valladolid.

Més noticies

Et podem ajudar?