CAT |

LA PRIMERA CAMPUS D’ESTIU DEL CBF LLEIDA TANCA PORTES AMB ÈXIT ROTUND

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aquest divendres s’ha posat el punt final al Campus d’Estiu, el primer esdeveniment conjunt del CBF Lleida, l’entitat creada aquest estiu per aixoplugar sota una mateixa estructura els equips de base del Força Lleida Club Esportiu i del CB Lleida. I ho ha fet amb un èxit inqüestionable tant pel que fa a nombre de nens i nenes que hi han pres part com també a la satisfacció dels mateixos per l’experiència viscuda. En els set torns celebrats des del juliol han vist passar “dos-cents deu nens i nenes, quaranta d’ells només en aquest últim torn que acaba avui”, com destacava la coordinadora del Campus, Júlia Crespo, que també recordava que “aquest any hem introduït activitats noves, com el caiac, la natació o el tir amb arc, que han tingut molt bona acollida.

Els responsables institucionals dels dos clubs també han fet una valoració molt positiva. Albert Aliaga, president del Força Lleida, ha titllat d'”històrica” l’experiència i ha dit que és “un orgull veure tantes nenes i nens gaudint d’aquest esport”, mentre que Mònica Andreu, vicepresidenta del CB Lleida ha recordat que “la satisfacció als dos clubs és molt gran i més ara que estem a punt de començar les competicions oficials”. Cal recordar que aquest cap de setmana entren en joc els conjunts preferents, i la resta ho faran més endavant.

L’acte de clausura ha comptat amb la participació dels jugadors dels primers equips de l’ICG Força Lleida Michael Carrera i de l’EKKE CB Lleida Maria Cerqueda, que ha dut a terme l’entrega de diplomes als nens i nenes participants. El veneçolà, preguntat per la temporada a LEB Or, no ha refusat el rol de líder de l’equip, enguany molt renovat: “és un orgull poder ser líder d’una família com aquesta amb tant de talent” i ha afirmat que “l’objectiu és guanyar, guanyar i guanyar i -tant de bo- arribar als play offs.” . Mentrestant, la jugadora del CB Lleida admetia la gran il·lusió que els provoca el debut històric a la Lliga Femenina 2 que es produirà d’aquí unes poques setmanes. Cerqueda afirma que “tot i que encara queden dies fins a l’octubre, estem treballant amb moltes ganes i il·lusió per arribar a punt per a l’estrena”.

El CBF Lleida compta ara mateix amb més de 300 jugadors i jugadores, i fins al final del pròxim mes d’octubre està duent a terme jornades portes obertes per tal d’incorporar encara més jugadores i jugadors als seus equips.

Més noticies

Et podem ajudar?