CAT |

“TENIA MOLTES GANES DE TORNAR”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Radiant. Així és com s’ha presentat el nou pivot de l’ICG Força Lleida, Massine Fall, a la Sala de Premsa Marc Retamero per començar la seva segona etapa com a jugador del club. La primera va estar marcada per una lesió que no li va permetre mostrar tot el seu potencial, i com si es tractés d’una premonició, els problemes físics també han estat presents en els següents dos cursos de la seva vida professional, viscuts a Lugo, Ourense i Oviedo. Ara, s’ha apressat a dir que està “físicament bé”, i disposat a “donar el millor per al Força Lleida”, club al qual torna “amb moltes ganes”, ja que “en tenia molts bons records”. Fall ha afirmat que ha estat entrenant tant al seu país com de nou a Espanya perquè sabia que “en qualsevol moment podia sortir una oportunitat”, encara que ha admès que no està “al cent per cent”.

Per la seva banda, el DT del club, Joaquín Prado, ha recordat que Fall és “un jugador que va deixar un molt bon record malgrat la lesió” i que “és un jugador amb condicions per ajudar-nos des del primer dia i per adaptar-se a l’estil de joc que té l’equip”, i ha destacat que “la seva intensitat i presència física a la pintura ens serà de molta ajuda”. En aquest sentit, l’entrenador de l’equip, Gerard Encuentra també s’ha mostrat satisfet de poder incorporar “un jugador que coneix la lliga i que s’adapta a l’estil de joc que volem proposar”. Però també ha volgut ser pacient en recordar que “ja anem per la cinquena setmana de pretemporada; quan ell arribi al nivell que té ara l’equip està clar que ens podrà ajudar molt”.

Un cop passada satisfactòriament la revisió mèdica i després d’haver fet ja els primers entrenaments de grup, tot fa indicar que Fall disputarà aquest dimecres els primers minuts de la seva segona etapa a Lleida. Serà davant el CB Prat, en la segona jornada de la Lliga Catalana LEB que tindrà lloc demà a les 18.00 al pavelló Espai Fruita-Barris Nord. El partit és d’entrada gratuïta per als abonats, amb entrades a 5 euros per a la resta d’aficionats.

Més noticies

Et podem ajudar?