La Salle Manresa 68 – 76 NAYOX CBF Lleida Infantil 1r any Masculí A

El Nayox CBF Lleida visitava la pista del primer classificat al darrer partit de la primera volta amb l’objectiu de ser el màxim competitius possibles i així ha estat. Al descans el marcador era de 32-34, reflectint la igualtat viscuda a la primera part on cap dels dos equips era capaç de marxar del marcador. El tercer quart ha estat molt igualat també, i la clau ha estat la sortida de l’últim quart on el Nayox CBF Lleida ha estat capaç de ficar-se a onze punts de diferència (50-61), renda que han sabut administrar tot i el darrer intent dels locals. Més enllà del resultat, avui s’ha viscut un molt bon partit de bàsquet entre dos equips amb molt talent i que s’han entregat durant els 40 minuts.