C.B. Blanes 73 – 74 Nayox CBF Lleida Infantil Inter Masculí

Desena jornada de la lliga, en l’últim partit de l’any 2021, i victòria del Nayox CBF Lleida en la categoria infantil interterritorial, en un partit marcat per la constant igualtat entre els dos equips, on hi ha hagut diversos intercanvis en el lideratge en el marcador i que s’han acabat portant els visitants.
Una primera part, on els dos equips han sortit amb bona actitud en defensa i sent agressius cap a canastra. Cal destacar la constant igualtat en els primers 20 minutos, on els equips han tingut petites diferències favorables de 4-5 punts. Al descans, 34-33, favorable als jugadors locals.
En la segona meitat, el Nayox CBF Lleida continuava amb la bona actitud en defensa i amb millor encert degut a la seva verticalitat cap a canastra més aconseguir tirs fàcils. Amb això, els visitants arribaven a l’últim quart amb 4 punts a favor. En aquest últim quart, la igualtat era el que més es veia en el marcador i així s’arribava mancant 3,7 segons per al final on els lleidatans aconseguien ficar un triple a escassos instants de finalitzar el partit. Però, en l’última acció de partit, els visitants, a causa d’una falta de 3 tirs lliures, tenien l’ocasió d’empatar el partit, però fallava l’últim tir lliure. Al final, victòria per 72 a 73