Nayox CBF Lleida Infantil Preferent Masculí 67 – 68 U.E. Sant Cugat

Derrota del Nayox CBF Lleida en el segon partit de la Segona fase Infantil Preferent en una trobada tremendament igualada que es va decidir en els instants finals d’aquest.
L’UE Sant Cugat va prendre la davantera ja des del primer període, gràcies a una bona feina defensiva que dificultava enormement els atacs del Nayox CBF Lleida (13-16 minuto10).
La tònica del partit es va mantenir idèntica en el segon i tercer quart, amb el conjunt visitant sempre per davant en el marcador, encara que amb diferències molt petites. El Nayox CBF Lleida va ser capaç de mantenir tot el partit un bon nivell d’esforç, la qual cosa li va permetre arribar amb opcions d’emportar-se la victòria en els minuts finals, però l’UE Sant Cugat va saber jugar major les seves opcions en aquests instants decisius i emportar-se la victòria per només un punt de diferència (67-68).