Torrons Vicens C.B. Hospitalet “A” 86 – 71 Nayox CBF Lleida Júnior Preferent Masculí

Partit difícil el que enfrontava al Nayox Força Lleida a la pista del Torrons Vicens CB Hospitalet.

Una primera part brillant en la part ofensiva, on el nostre Junior Preferent Masculí ha anotat 10 triples després de bones circulacions de pilota davant diferents defenses en zona que proposava l’equip local ha provocat que s’arribés al descans 48-46.

Un 3r quart més defensiu, on als atacs els ha costat imposar el ritme i la circulació fluida de la primera part, ha acabat amb una parcial de 15-17 que provocava l’empat al marcador al final del 3r.

A l’últim quart, la fatiga ha fet estralls en els visitants i l’equip local ho ha aprofitat fins al 86-71 final.