CAT |

BàsquetPiaSabadell Taronja 49 – 60 Nayox CBF Lleida Cadet 1r any Femení

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Partit contra un rival de la zona baixa de la classificació, però que ha estat tot la temporada competint amb els equips de la zona mitja-alta de la lliga.

L’inici va estar molt igualat, tot i que les lleidatanes van ser superiors i sol es van veure penalitzades en errors defensius que van aconseguir cistelles fàcils. En el segon quart va passar més del mateix, però vam millorar en la defensa i això ens va permetre treure un avantatja mínim al descans.

En la represa del joc vam desenvolupar el millor quart de la temporada, ja que ofensivament vam compartir molt bé la pilota i defensivament vam exercir una gran pressió i vam defensar molt bé durant 9min, l’últim minut vam permetre 3 cistelles fàcils.

L’últim quart va ser un tràmit que no vam competir correctament, tot i així vam jugar amb molt dinamisme en atac, però no és va reflectir en el marcador per la manca d’efectivitat.

Partit que ens ha permès créixer molt i creure en la nostra filosofia de joc, em de seguir creixent en defensa per no permetre cistelles fàcils.

Et podem ajudar?