El Círcol A 66 – 42 Nayox CBF Lleida Cadet Interterritorial Masculí

Primera part, on els jugadors del Circol A, en els instants inicials, han sortit més intensos en defensa acompanyat d’accions fàcils de cara a canastra, però, els jugadors del Nayox CBF Lleida, amb el pas dels minuts, a través d’un increment en defensa i compartint bé la pilota, aconseguia acostar-se en el marcador i fins i tot donar-li la volta al marcador. Malgrat això, abans d’arribar al descans, el partit prenia la tònica dels primers minuts del partit i cap a que els locals finalitzessin per davant en el marcador. En la segona meitat, el partit seguia amb la mateixa dinàmica vista en els minuts finals del segon quart i això cap a que els locals incrementessin la diferència encara més. En els últims 10 minuts, el Nayox CBF Lleida sortia amb millor actitud en defensa però, amb problemes d’encert a canastra encara que amb una millora del moviment de pilota. Al final, derrota per 66 a 42.