C.B. Vilanova del Vallés 58 – 59 Nayox CBF Lleida Júnior 1r any Masculí

Els lleidatans han sortit controlant el ritme del partit, aconseguint ràpids contraatacs i amb una bona defensa, d’aquesta manera aconseguia 7-8 punts de diferència. Però a partir del minut 5 els locals han dominat el joc, un joc estàtic i aprofitant-se de les errades defensives de l’equip visitant, que ha estat molt irregular durant tot el partit.
En la segona part, mateixa dinàmica, quan semblava que els lleidatans podien trencar el partit, els locals amb encert en el tir exterior i en situacions de 1×1 i bloc directe, obtenien recuperar i remuntar, fins al punt de ficar-se per davant en el 4t període i arribar a tenir una renta de 6 punts quan falten 5 minuts. Però els jugadors del CBF Lleida van fer un pas endavant i van assolir igualar el partit amb un parcial de 0-6. I entraven en els darrers dos minuts empatats, on en el cara o creu els visitants es van emportar el partit.