Nayox CBF Lleida Júnior A Femení 46 – 40 C.B. Mollerussa

El Nayox CBF Lleida va aconseguir una important victòria davant el líder de la categoria el CB Mollerussa al pavelló de Cappont en un partit disputat entre setmana.

El partit va començar amb molt desencert per part dels dos equips en atac, on va predominar les defenses per sobre l’atac, que va perdurar fins el final del partit, s’arribava al final del primer quart amb un pobre 11-8 al marcador.

El segon quart va ser calcat al segon amb encara imprecisions i desencert en atac deixant un marcador baix 7-8, arribant al descans amb un 18-16 favorable al NAyox CBF Lleida.

El tercer quart es va millorar la intensitat en atac i s’arribava a un 49-49 al final del tercer deixant el partit obert per qualsevol dels dos equips.

L’últim quart el Nayox CBF va saber assegurar la victòria gràcies en part a una bona defensa i un major encert en el tir exterior en moments clau