Nayox CBF Lleida Infantil Interterritorial Masculí 47 – 63 C.B. Mollet “A”

Dinovena jornada de la lliga, sisena jornada de la segona volta, que ha finalitzat amb derrota del Nayox CBF Lleida en la categoria infantil interterritorial, en un partit que s’ha desenvolupat amb diferències entre 10-15 punts a favor de l’equip visitant a causa del millor encert a canastra mostrat durant el partit, a pesar que els locals mai s’han donat per vençuts.
Una primera part, on els visitants sortien més encertats a partir de ràpides accions ofensives encara que el Nayox CBF Lleida reaccionava a partir de bones accions defensives i compartint bé la pilota. Malgrat aquesta millora per part dels locals, els visitants abans del descans aconseguien ampliar la diferència fins als 11 punts amb millor encert i control del rebot. En la segona meitat, el Nayox CBF Lleida alternava minuts amb bon joc i millora d’encert amb uns altres amb menor encert i distraccions en el rebot. Això cap a que la diferència durant la segona part estigués entre els 10-15 punts, encara que els locals han competit fins als instants finals malgrat la diferència. Al final, derrota per 47 a 63.