Club Joventut Badalona “B” 91 – 59 Nayox CBF Lleida Infantil Interterritorial Masculí

Setena jornada de la segona volta i derrota del Nayox CBF Lleida en la categoria infantil interterritorial, en un partit on el marcador no reflecteix la igualtat vista durant els primers 30 minuts i un últim quart on els jugadors locals han estat més intensos i més concentrats el que ha provocat que ampliessin i trenquessin el partit fins a la diferència final.
Una primera part, on els jugadors locals han sortit més intensos e encertats de cara a canastra que feia que agafessin petites diferències, encara que amb el pas dels minuts, el Nayox CBF Lleida ha reaccionat, a partir, de ser més verticals cap a canastra i compartint millor la pilota. Malgrat això, els visitants tenien problemes amb el rebot que ha fet que en els primers 20 minutos donessin moltes opcions als locals. Al descans, el Nayox CBF Lleida s’anava al descans perdent per 48-31. En la segona meitat, el Nayox CBF Lleida pujava el nivell defensiu i millorava en el control del rebot, la qual cosa provocava accions més còmodes en atac i això cap a que disminuïssin la diferència fins als 10-12 punts. En els últims 10 minuts, es veia clarament un únic dominador que eren els locals amb millor concentració i millor encert a canastra, que feia que incrementessin la diferència. Al final, derrota per 91 a 59.