Nayox CBF Lleida Júnior 1r any Masculí 69 – 66 UB Sant Adrià

Partit molt disputat entre CBF Lleida i UB Sant Adrià, on la igualtat va ser des del primer període on els lleidatans intentaven imposar un ritme elevat de partit, però li faltava encert i on els jugadors visitants es dominaven gràcies al seu rebot ofensiu i el seu encert en el tir exterior. L’equip visitant anava gran part del partit per davant en el marcador, però a la vegada, els jugadors locals aconseguien mantenir sempre la diferència per sota dels 10 punts. Fins que en el darrer període els visitants començaven amb 5 punts de avantatjat, això no obstant ràpidament els lleidatans van igualar el partit. El rebot continuava penalitzant als lleidatans i quan faltaven 2 minuts continuaven 5 punts per sota en el marcador, així i tot va aparèixer l’encert en l’equip local i amb un parcial de 7-0 va obtindre capgirar el marcador. Tot i que en la darrera jugada de partit els visitants en un altre rebot ofensiu van portar el partit a la pròrroga, on els lleidatans van estar més encertats en les accions individuals i en el cara o creu final es van emportar el partit.