C.B. Calaf 39 – 55 Nayox CBF Lleida Júnior Femení A

El Junior femení nivell A va aconseguir una victòria molt important i treballada a la difícil pista del CB Calaf
El Nayox CBF Lleida va començar el partit manant en el marcador amb una diferència de 5 punts al final de primer quart si bé al principi hi va haver igualtat en els dos equips.
A partir del segon quart el Junior nivell A va defensar de forma més intensa fet que li va servir per recuperar moltes pilotes, i iniciar molts contraatacs per obtenir cistelles fàcils, no obstant el CB Calaf reaccionà fins a arribar al descans amb un 25-29 favorable per les visitants.
En la represa el Nayox CBF Lleida va ser sens dubte el seu pitjor quart del partit, on va haver-hi un predomini de les defenses i poc encert en atac per part dels dos equips.
L’últim quart el Junior provincial femení es va posar les piles de nou amb defensa i gràcies al joc en transició i al bon moviment de pilota, van servir per segellar la victòria en una pista complicada com és la del CB Calaf.