Nayox CBF Lleida Infantil Preferente Masculí 60 – 46 Básket Almeda

Victoria del Nayox CBF Lleida en el partit pel 3r i 4t lloc de la Final four preferent B infantil masculina.
Novament partit molt igualat, que no es va decidir fins als últims minuts d’aquest. Primera part marcada per la bona defensa del Basket Almeda que ponia en moltes dificultats la circulació del Nayox CBF Lleida, arribant-se al descans amb tan sols 4 punts d’avantatge per als ilerdencs (31-27).
En el tercer període la trobada va mantenir la mateixa tònica i no va ser fins a l’inici de l’últim quart, quan el Nayox CBF Lleida va obrir una important bretxa en el marcador gràcies a un molt bon esforç defensiu que va deixar al seu rival en tan sols 8 punts en els últims 15 minuts de partit, per a arribar així al 60-46 final.