B.C. Fontajau 39 – 64 Nayox CBF Lleida Sènior B Femení

Victoria del Nayox CBF Lleida en la tercera jornada de la fase d’ascens en aquesta temporada 2021/22 de la 2n categoria catalana.
Molt bona primera part de l’equip ilerdenc, que va aconseguir imposar el seu ritme de joc gràcies a la seva intensitat defensiva que li va permetre recuperar multitud de pilotes i anotar canastres fàcils en contraatac, obrint així les primeres diferències importants en el marcador en el primer quart (6-22), aconseguint consolidar-les abans del descans (17-41).
En la segona meitat, el BC Fontajau demostro el perquè de la seva excel·lent temporada, pujant enormement el seu nivell defensiu i posant així en moltes dificultats la fluïdesa ofensiva del Nayox CBF Lleida, resultant uns segons 20 minutos tremendament igualats (22-23 de parcial), que van deixar el marcador final en el 39-64 definitiu.