CAT |

Força Lleida

A mort amb l’equip!

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Preparats per rebre al Cáceres en el primer partit de play-off de l’ascens a l’ACB. L’Espai Fruita es prepara per a viure aquest divendres 27 de maig a les 21 h i diumenge 29 de maig a les 20:30 h dues nits històriques per al club.

ABONAMENT – ENTRADES

Gerard Encuentra reitera el que ja va dir durant la lliga regular: que Cáceres no és un rival fàcil, “és un equip molt físic i juga al límit de la falta”. A més destaca que els agrada córrer i que tenen jugadors de referència com Benoit Mbala.

L’equip buscarà les dues victòries a casa per poder anar a Cáceres amb menys pressió i a la recerca de la tercera i definitiva victòria que els porti a la Final a Quatre. Malgrat guanyar els dos partits de lliga davant l’equip d’Extremadura, Encuentra diu que no es considera favorit. “No ens ho hem considerat davant de cap rival”.

ABONAMENT – ENTRADES

Pots veure la roda de premsa completa a continuació.

Més noticies

Actualitat

Gran reacció sense premi final.

Andorra es preparava per viure un dels partits més intensos de la jornada. L’ICG Força Lleida visitava la casa del líder per buscar avançar-se en la classificació. Cara i creu en els primers compassos del partit. L’encert de l’Andorra obligava l’ICG Força Lleida a aturar el

Llegir més »
Actualitat

Bryce Nze arriba a l’ICG Força Lleida

L’ICG Força Lleida tanca el fitxatge de l’aler pivot Bryce Nze, qui s’incorporarà a l’equip per aquesta temporada. El jugador té la doble nacionalitat americana i nigeriana. Arriba a l’equip de Gerard Encuentra després de tres temporades als Butler Bulldogs

Llegir més »
Et podem ajudar?