A pensar en el següent

Jugàvem a Huesca però ben bé podia semblar l’Espai Fruita Barris Nord. Un centenar d’aficionats es desplaçaven a la ciutat aragonesa per animar l’equip en un partit que es preveia complicat. I ho ha estat. Els crits de “Lleida, Lleida” i “Força Lleida” han ajudat l’equip en moments complicats però avui les coses no han sortit bé.

Inici de partit igualat al Municipal de Huesca. Malgrat que l’ICG Força Lleida obria el marcador, l’equip local agafava la batuta dels primers minuts posant-se per davant al llarg de tot el primer quart. Un Huesca amenaçador des de la línia de tres agafava l’avantatge al lluminós. Els de Gerard Encuentra responien bé amb un bon rebot defensiu i no perdonaven. Amb un 3+1 en els darrers segons d’Albert Lafuente, els lleidatans es posaven 19-17 al final del primer quart.

Ignacio Rosa des del tir lliure i amb un triple als 2 minuts de partit posava l’ICG Força Lleida per davant al marcador després de gairebé tot un quart per darrere. Un bon rebot ofensiu de Carrera que acaba anotant i l’equip dur en defensa durant alguns moments esgotava la possessió de Huesca. Una connexió màgica entre Juani Marcos i Ignacio Rosa feien que l’ICG Força Lleida anés com un coet i poses la diferència a +10. Carrera veia la segona tècnica al tram final del segon quart i Huesca trobava la seva millor versió que els servia per retallar distàncies i posar-se tres per sota. Mark Hughes protagonitzava les últimes jugades de l’ICG Força Lleida amb un 2+1 i amb dos tirs lliures segons després. Anàvem al descans amb un 42-48 després d’una cistella de Badji a l’últim segon.

L’equip aragonès capgirava el marcador en el primer tram del tercer quart posant el 55-52 als cinc minuts. I es veia un partit totalment diferent de la primera meitat. Els de Lleida no estaven encertats i els costava tornar a la seva millor versió. Hughes, Badji i Juani des del tir lliure tornaven a posar l’ICG Força Lleida per davant en el lluminós. Ajustadíssim tercer quart on els tirs lliures eren els totals protagonistes. Un triple de Huesca sobre la botzina posava el 71-66 per encetar els darrers deu minuts de partit.

Desencert en l’inici de l’últim quart amb un parcial 2-2 en tres minuts. Thomas Schreiner amb un triple al 5:50 posava els de Gerard Encuentra un punt per sota. Reaccionava bé Huesca amb un altre triple, una bona defensa i una jugada de contraatac que s’escapava de 6. Aturava el joc Gerard Encuentra per canviar la dinàmica del partit i tornar a trobar les bones sensacions. Però els locals estaven molt encertats en defensa i contraatac. Dos tirs lliures de Rosa i un +2 de Lafuente als darrers segons posaven els nervis al cos. Volava la pilota des de la línia de 6,75 dels lleidatans en el darrer sospir, però la pilota no entrava i finalitzava amb el marcador 86-84.