Amb gana i ganes de més

Bona arrencada de l’equip amb un parcial 7-0 als primers tres minuts de partit. Un ICG Força Lleida ràpid arribava als dos dígits als quatre minuts amb un Gipuzkoa que no acabava de trobar el seu joc. Schreiner i Hughes donaven ales a l’equip per marcar un avantatge de +10 gairebé a l’equador del primer quart i l’equip visitant demanava el primer temps mort del partit. La bona defensa de l’equip i Marcos letal des de la línia de 6,75 donaven als de la casa un coixí de +13. Gipuzkoa movia la banqueta per aturar la dinàmica dels de Gerard Encuentra, però no hi havia qui els parés. Miguel González ampliava l’electrònic amb una esmaixada per posar el pavelló de peu al tram final del primer quart.

Inici del segon quart amb un còmode 24 – 9. L’ICG Força Lleida dominava en el rebot defensiu, ofensiu i en la pressió que feia que Gipuzkoa esgotés la possessió. Ignacio Rosa i Miguel González anotaven des de la línia de tres per mantenir el marge dels +17, una distància que Rosa s’encarregava d’ampliar des del tir lliure. Quan Gipuzkoa començava a trobar l’encert que no havia tingut fins al moment, els de la Terra Ferma feien valdre el factor pista i no fallaven. Thomas Schreiner posava un triple i Shaq Cleare amb +4 situaven el +19 a falta de tres minuts per al descans. Bones jugades dels visitants servien per retallar distàncies.

Semblava que Gipuzkoa es posava al partit, però l’ICG Força Lleida no donava treva. Carrera i Hughes situaven la renda a +20 (55-35) als 3 minuts del tercer quart. Gipuzkoa aturava el joc després d’un triple de Carrera que continuava ampliant el lluminós a la meitat del tercer quart (60-37). Els visitants intentaven apropar-se, però la màgia de Juani Marcos no ho permetia.

Després d’intercanvis de cistelles a ambdós equips, Gipuzkoa agafava el ritme anotador. Gerard Encuentra demanava temps mort, però els donostiarres anaven per feina i es posaven a -12 quan faltaven 2 minuts i mig per la botzina final. Seguien per feina els de Gipuzkoa per situar-se a 8. Hughes feia embogir el pavelló amb una recuperació de pilota i una esmaixada letal que tornaven a l’equip la distància per sobre dels 10 punts a poc més d’un minut per al final. L’ICG Força Lleida no perdonava des del tir lliure en el tram final de partit i s’imposaven per 96-84.

Post Partit Gerard Encuentra

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24