Amb vosaltres som IMPARABLES!!!

Hi havia ganes de bàsquet a l’Espai Fruita Barris Nord i es notava en l’ambient abans del salt inicial, amb una afició entregadíssima des del primer minut cridant ”Lleida Lleida”.

Bona defensa de Diogo Brito per robar la pilota al rival i posar l’equip per davant després que els visitants dominessin en l’electrònic en els primers minuts. El joc dur dels val·lisoletans en defensa impedien en primera instància que l’ICG Força Lleida tingués segones jugades. Però els lleidatans trobaven la tecla per buscar jugades exteriors i cinc punts de Michael Carrera per mantenir un 11-07 a l’equador del primer període. Sortia Urtasun a pista per estrenar-se en el partit amb un triple i el secundava Carrera amb dos punts per situar una màxima de 16-09. Urtasun s’empoderava en defensa tallant una jugada del rival per impedir que s’apropessin en l’electrònic i Cuéllar rematava el primer quart amb un palmeig per finalitzar el primer període.

Quan semblava que els de Valladolid començaven a xafar els talons, l’ICG Força Lleida es creixia, combinava, assistia, rebotejava, tallava jugades i posava l’avantatge a 10 punts amb dos triples seguits, un d’Urtasun i un de Cuéllar, que obligava a Paco García a aturar el joc. El trio màgic Juani, Miguel i David regalaven bones jugades amb punts a les mans i Carrera es feia fort sota cistella per anotar i posar el 41-30. Amb Vasi a la banqueta per tres faltes comeses, Cuéllar intensificava la seva defensa amb bones recuperacions al rebot ofensiu. Donava intensitat defensiva també Rafa Villar impedint, al límit, que la pilota sortís. I aquesta era la tònica de tot el segon quart on tres temps morts protagonitzaven els darrers segons de partit i s’anava al descans amb un 47-34 en l’electrònic.

Espectacle de triples consecutius en la represa del partit a ambdues cistelles. Michael i Juani sumaven pels lleidatans per mantenir el coixí 61-44. Tancaven bé el rebot defensiu Brito i Cuéllar per suplir Vasilije, que seia a la banqueta en cometre la quarta falta personal. L’equip continuava brillant, Miguel lluitava els rebots, Carrera i Urtasun sumaven i anaven amb 70-53 als darrers deu minuts de partit.

La intensitat defensiva lleidatana es resumia amb un tap de Villar en l’inici del darrer quart. Urtasun, experiència a les seves mans, anotava des de la línia exterior per aguantar el coixí. Parava el joc Gerard Encuentra a la mínima reacció val·lisoletana, però els de Paco García començaven a trobar el seu joc i en tres minuts encadenaven bones jugades d’atac per situar-se a quatre quan faltaven tres minuts i mig per al final. Però això és l’Espai Fruita Barris Nord i l’equip s’ha crescut, s’ho ha cregut i ha culminat amb victòria per 85-77.