Ambició i victòria en equip

Arrencada amb puntuació alta a l’Espai Fruita Barris Nord en l’últim partit ajornat de la primera volta. L’ICG Força Lleida rebia el Melilla que començava dominant el partit en el marcador amb anotacions des de la línia de tres. L’equip de la Terra Ferma, amb un joc molt ràpid esgotava els segons de possessió per atrapar el rival i posar-se per davant al marcador per anar al final del primer quart 18-17.

Continuava dominant sobre el parquet l’ICG Força Lleida en l’inici del segon quart i així ho faria al llarg de tot el partit. Sense cap temps mort fins al moment i amb una velocitat de transatlàntic de cistella a cistella, els dos equips buscaven trencar el partit. Un ICG Força Lleida més encertat aconseguia agafar un breu avantatge de +5 (26-21) i Arturo Álvarez demanava el primer temps mort del partit a l’equador del segon quart. Shaq, amo i senyor de la cistella i Thomas Schreiner i Miguel González amb un triple per cadascú posaven un +11 al marcador a tres minuts del descans. Arturo Álvarez tornava a aturar el joc davant les errades del seu equip, però poc podia fer el conjunt de Melilla quan Miguel González, amb un triple sobre la botzina posava l’equip amb un avantatge de +15 per anar al descans (41-26).

Embalat ha començat el Melilla Baloncesto en l’inici del tercer quart amb un parcial de 2-9 que obligava a Gerard Encuentra a demanar temps mort. Tornava a trobar la comoditat l’ICG Força Lleida amb Carrera dominador i alhora prudent en portar quatre faltes personals acumulades a l’equador del tercer quart. Encuentra feia seure Carrera a la banqueta per reservar-lo per a l’últim quart. Ignacio Rosa tornava a posar la distància per sobre els +10 punts i apretava en defensa per mantenir el domini en el lluminós i anar als darrers deu minuts amb marge còmode de +12 (58-46).

Ignacio Rosa anotava de 3 en l’inici de l’últim quart i l’Espai Fruita Barris Nord s’ensorraval. Gerard Encuentra aturava el joc quan faltaven sis minuts per al final del partit veien que Melilla estava molt encertat des de la línia de 6,75. I que bé li ha anat a l’equip l’aturada. Miguel, Shaq, Thomas i Badji donaven a l’equip el coixí còmode de disset amunt. L’equip aguantava bé el joc i s’enduia el partit per 83 – 73.