Arriba la desitjada victòria!

L’ELITE SPORT CB LLEIDA s’ha imposat a ALMEDA en un partit que ha anat canviant de rumb en cada quart. El plantejament del CB LLEIDA ha permés compensar la diferència de centímetres i major fortalesa de les visitants en el joc interior, per guanyar la lluita pel rebot i de les segones oportunitats. Després d’un inici igualat, a mitjans del primer quart l’ELITE SPORT ha aconseguit allunyar-se del marcador progressivament gràcies desactivar el potencial ofensiu visitant (21-8).

En el segon quart el partit va fer un gir de guió de 180º, les visitants aconseguien anotar punts amb facilitat ja que les lleidatanes, tan prenien algunes decisions desencertades com arribaven tard en les accions defensives, en aquestes les del CB LLEIDA no aconseguien ajustar-se a la ràpida circulació de la pilota de les d’ALMEDA. Els punts eren per les visitants i les faltes per les locals. Triboley i Cerqueda pagaven la seva implicació defensiva amb la tercera falta personal. Així la diferència de punts s’anava perdent progressivament escurçant fins a arribar al 29-29 del descans.

Tornem a començar després del descans i la igualtat i les accions ofensives s’imposen a les defenses. Malgrat que el tir exterior d’ambdós equips tenia percentatges molt baixos, en el joc interior ambdós eren molt resolutius. El resultat molt ajustat dona una mínima avantatge a l’ELITE SPORT (49-48).

D’aquesta manera s’arriba al darrer quart amb tot per decidir, i el darrer gir de guió s’imposa. Comença un darrer quart amb dificultats per puntuar en els dos equips. Afortunadament el CB LLEIDA es mostra més encertat en els tirs lliures (72%), Carla Fernández acaba el partit amb 5 de 5, la pilota a les seves mans significa mirar la cistella i treure’n algun benefici, d’aquesta manera acaba sent la MVP del partit. La escassa renda de 6 punts aconseguida es manté fins al final del partit per aconseguir la desitjada victòria de la tranquil·litat definitiva (58-52).

El proper partit es torna a jugar a casa el dissabte 25 contra SERTRANS SANT ADRIÀ, un clàssic del bàsquet femení que no passa pel seu millor moment esportiu, un partit per jugar i gaudir de la feina feta i per intentar aconseguir equilibrar el balanç de victòries i derrotes d’aquesta temporada.