Barcelona s’emporta un trosset de Lleida.

Quina nit de bàsquet a l’Espai Fruita Barris Nord amb l’ICG Força Lleida i Barça competint de tu a tu en un partit on només el tercer període ha estat decisiu.

Boníssima posada en escena de l’ICG Força Lleida en la seva estrena a l’Espai Fruita Barris Nord davant el Barça. Amb una arrencada de somni, l’equip agafava les regnes del partit amb un parcial 5-0. Ràpid es posava el Barca en el partit per capgirar l’electrònic 7-10, però els lleidatans no perdien pistonada per tornar a posar-se per davant. Cinc punts de Matulionis, un tap de Kuath i quatre punts de Vega situaven el marcador 20-13 a pocs segons per al final, un electrònic que se situava 20-16 amb un triple dels visitants en la darrera jugada.

Posava la sisena l’equip blaugrana que agafava un avantatge de 4 punts en l’inici del segon quart (23-27). L’equip tornava a igualar l’encontre amb Vega i Varela d’anotadors, i quan el Barça tornava a anar-se’n en el lluminós, apareixia Villar des del tir lliure i Matulionis des de la línia de 6,75 per tornar a capgirar el resultat (36-34). Però l’equip no en tenia prou i Lobo i Osvaldas no perdonaven des de la línia exterior per posar el Barça tampoc li tremolava el pols i s’hi tornava amb la mateixa moneda.

Tercer període d’encert blaugrana malgrat el 43-44 inicial. Els de Roger Grimau treien la seva millor versió per situar-se deu per sobre a l’equador del tercer període (48-58) i ho ampliaven a vint-i-dos en un quart on els lleidatans no han tingut cap opció (54-78).

Havien de ser els darrers deu minuts de tràmit, però l’equip ha tret ungles i dents i que bé s’ho ha passat a pista amb Kuath dominant en defensa i anotant amb Brito amb dos triples i Lobo i Varela amb un altre per banda i Encuentra donant minuts a Álex Codoñer i Ibou Dabo. Tot el que ha vingut després ha estat per a gaudir d’un partidàs a l’Espai Fruita Barris Nord que ha finalitzat amb el FC Barcelona enduent-se el Trofeu Orum Ciutat de Lleida per 80-103.