Bon partit i Bones Festes

Gran victòria a l’Espai Fruita Barris Nord davant el Cáceres amb un públic entregat de principi a fi en un partit que l’ICG Força Lleida ha dominat de manera còmoda en el marcador durant trenta-cinc minuts.

Jaume lobo s’encarregava de fer els primers vuit punts de l’equip amb dos triples i un tir de dos i Miguel González i Michael Carrera seguien les pautes del català per anotar també des de la línia de 6,75 i posar un ajustat electrònic 14-15 a l’equador del primer període. Continuava el joc exterior de l’ICG Força Lleida amb Brito i Urtasun fent mal des del triple i obligant Roberto Blanco a aturar el joc amb el 23-17 a dos minuts i mig per al final del primer quart. Però l’equip seguia al seu ritme anotador amb Carrera sumant de tres i des del tir lliure i posant 12 punts d’avantatge.

Malgrat un bon inici de l’equip, els extremenys començaven a trobar-se més còmodes sobre el parquet i retallaven a set gràcies a un triple. Parava el joc Gerard Encuentra abans que el marge es continués reduint i buscant l’anotació exterior que l’equip tenia en els primers minuts de partit. I ho trobava amb Brito inspirat, Juani lluitador, Carrera atent i Urtasun letal des de la línia de 6,75 per posar-se tretze per sobre. Roberto Blanco parava el partit, però l’ICG Força Lleida es trobava massa còmode en un pavelló que apretava i animava de valent i a qui Nze els regalava un alley hoop per arrodonir un segon quart que marxava 56-38 i amb bones sensacions.

Es preveia una segona part intensa amb dotze faltes comeses pels locals i trenta pels visitants i gairebé tots els jugadors apercebuts. Tornava a jugar Lobo després d’un quart sense fer-ho per acumular tres faltes en el primer quart. Agafava l’equip un marge de +21 en els primers minuts de quart. Aprofitava Cáceres els triples errats dels lleidatans per retallar el marge i tornar als disset per sota. Però l’ICG Força Lleida tornava a fer mal des del tir exterior amb Miguel, Nze i Villar anotant i obligant Roberto Blanco a aturar el joc amb el 74-52 en el darrer minut de quart.

Bons minuts de Rafa Villar en el seu debut al Barris Nord amb cistelles, lluites i assistències. Gerard Encuentra treia durant una bona estona artilleria exterior amb Juani, Villar, Cuéllar i Vasi i tornava Carrera al parquet amb quatre faltes. I l’equip no abaixava el llistó i s’enduia el partit per un clar 94-78.