CAT |

CaixaBank renova l’acord de patrocini amb el Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

CaixaBank i el Força Lleida han signat l’acord de renovació del patrocini que uneix a l’entitat financera i al club català per a la vigent temporada. Mitjançant aquesta renovació, CaixaBank esdevé partner oficial i soci financer del club lleidatà.

El president del Força Lleida, Felix Gonzalez, i el director d’àrea de negoci de CaixaBank a Lleida, Albert Biosca, han signat aquest nou acord, que vincularà a ambdues entitats per a la present temporada.

Felix Gonzalez ha manifestat que “aquesta renovació del patrocini reforça la vinculació entre les nostres entitats i ens enforteix mútuament”. Per la seva banda, el director d’àrea de negoci de CaixaBank a Lleida, Albert Biosca, també ha destacat la importància d’aquest acord gràcies al qual “l’entitat recolzarà al Força Lleida una nova temporada. Aquest patrocini suposa un impuls a l’estratègia de CaixaBank, que manté ferma la seva aposta per l’esport i per Lleida”.

Des de l’Obra Social “la Caixa”, l’entitat financera dona suport al projecte d’equips de base del Força Lleida a través de l’escola de bàsquet del club, amb l’objectiu de difondre entre els més joves els valors de l’esport. A més, l’entitat suport també a l’equip Força Lleida Aspros Unipreus, integrat per persones amb discapacitat intel·lectual, i que competeix per tot Catalunya.

CaixaBank, patrocinador de referència del bàsquet espanyol

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que imparteix valors que l’entitat comparteix amb el bàsquet com són el lideratge, l’esforç, la superació i el treball en equip. Per tot això, CaixaBank és una de les empreses patrocinadores de la selecció espanyola de bàsquet masculí i femení i soci de la Federació Espanyola de Bàsquet així com patrocinador principal de la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física, amb l’objectiu d’impulsar el bàsquet en cadira de rodes.

En la seva estratègia de patrocini local per a generar notorietat en el territori d’influència, CaixaBank ha col·laborat amb els principals esdeveniments que s’han celebrat recentment a Espanya, tant professionals com amateurs, traslladant els valors de l’esport a tots els racons del país.

Prova d’això és el compromís amb el circuit Plaza 3×3 CaixaBank, el major circuit de bàsquet 3×3 al carrer que es disputa des de l’any 2012, una de les competicions de referència de l’esport base que ha congregat a més de 42.000 jugadors de totes les edats i rebut més de 200.000 visitants després de recórrer 39 ciutats espanyoles al llarg de la seva història.

Més noticies

Actualitat

Bitllet a la final!

Primer partit oficial de la temporada 2023-2024 per a l’ICG Força Lleida amb motiu de la Lliga Catalana LEB. L’Espai Fruita Barris Nord era

Llegir més »
Et podem ajudar?