CAT |

Força Lleida

“CAL BUIDAR-SE DAVANT DE L’OURENSE”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El desenllaç de la temporada és cada cop més a prop, i aquest dimecres l’ICG Força Lleida pot fer un pas gairebé definitiu ja sigui per salvar-se , per descendir o per jugar el play off. Els de Gustavo Aranzana rebran un COB tocat de mort després de passar per un episodi de Covid19 al vestidor i patir dues severes derrotes en l’últim tram de lliga. Una situació que el tècnic observa amb molt de respecte:”És evident que som al moment clau de la temporada perquè ja no hi ha cap bola extra”, afirma el coach. “Nosaltres venim de guanyar, i això ens ha de donar confiança, però el COB ve de just el contrari, i això farà que ens trobem a un rival molt compromès i molt ferit. Serà una situació duríssima per tots dos equips”. I és que la tensió es preveu altíssima, però aquest és un punt que l’entrenador creu que s’ha de resoldre des de la calma i des del compromís: “Penso que hem de donar un plus. Més enllà del tema tàctic, cal buidar-se i aquí hi ha un punt de compromís personal. Però jo vull que el meu equip estigui tranquil, fresc, i amb les idees clares.”

Això sí, les combinatòries son encara tan elevades que qualsevol desenllaç és possible: “Podem ser campions de grup, però també podem descendir. Cal gestionar molt bé les emocions, creure en nosaltres mateixos, i estar junts tot l’equip”, explica Aranzana al·ludint a la màxima igualtat que presideix la competició :”Aquesta lliga és una bogeria per a tots. Però no hem de gastar ni temps ni energia en les combinacions. Hem de sortir a guanyar el partit, i la resta ja es veurà”. Per últim, el tècnic demana als aficionats un últim esforç per un partit que pot ser històric: “Crec que el moment és molt important i necessitem el suport de l’afició, que segur que ens ajudarà”

Un partit que es juga dimecres a les 20.15, i que es podrà veure per Lleida TV i per laligasportstv.com

Més noticies

Actualitat

Victòria important contra TAU Castelló

Aquesta tarde el ICG Força Lleida ha disputat a les Borges Blanques un nou partit de pretemporada al 6è trofeu ciutat de les Borges Blanques contra el Tau Castellò. Un nou test per als de Gerard Encuentra que ha servit per posar en pràctica tots aquests dies d´entrenament. El

Llegir més »