CAT |

Força Lleida

Calendari de pretemporada de l’ICG Força Lleida

Compartició en twitter
Twitter
Compartició en whatsapp
WhatsApp
Compartició en telegram
Telegram
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en email
Email

El dilluns, 19 d’agost, els jugadors de l’ICG Força Lleida es posaran a les ordres de Jorge Serna per a arrencar oficialment la pretemporada 2019-2020 de l’equip. El conjunt lleidatà entrenarà durant 1 mes i mig per a posar-se a punt per a l’inici de la nova campanya.

Al llarg d’aquestes setmanes, els de negre disputaran un mínim de 6 partits, els quals inclouen els partits amistosos, els partits-entrenament, el Trofeu Ciutat de Lleida i els encontres de Lliga Catalana LEB.

  • Divendres, 23 d’agost. CASADEMONT ZARAGOZA – ICG FORÇA LLEIDA

El primer contacte amb un altre equip serà a Saragossa, on l’equip de la Terraferma realitzarà un partit-entrenament a porta tancada amb el Casademont Zaragoza, equip de l’ACB.

  • Diumenge, 25 d’agost. UCAM Murcia – ICG FORÇA LLEIDA (12:15h. Monzón)

Un altre equip ACB de bon principi per a donar rodatge a l’equip de negre. Aquest cop, l’ICG Força Lleida realitzarà, igual que davant el Saragossa, un partit-entrenament davant l’equip d’ACB UCAM Múrcia. L’entrenament tindrà unes característiques especials ja que serà un partit sense marcadors i on els tècnics podran fer tantes aturades com considerin oportunes. A més, no es tindrà en compte el total de canvis ni el total de faltes que realitzin un jugador i, per tant, si algú arriba a la cinquena falta podrà seguir jugant si el coach ho considera oportú.

  • Dijous, 5 de setembre. TORRONS VICENS CB L’HOSPITALET – ICG FORÇA LLEIDA (20:30h. Nou pavelló del Centre. Hospitalet)

Setembre arribarà amb els partits oficials i el primer serà davant el Torrons Vicens CB l’Hospitalet en la primera fase de la Lliga Catalana LEB, una competició que enguany enfronta els equips de la Lliga LEB (Or i Plata)

  • Dimarts, 10 de setembre. ICG FORÇA LLEIDA – GIRONA (21h. Pavelló Barris Nord)

Segon partit oficial de l’ICG Força Lleida en motiu de la Lliga Catalana LEB davant el Bàsquet Girona al Barris Nord.

  • Dijous, 12 de setembre. ICG FORÇA LLEIDA – TAU CASTELLÓ

Un partit amistós de pretemporada més que habitual davant el TAU Castelló, rival de l’ICG Força Lleida durant la temporada a la LEB Or.

  • Dissabte, 14 i diumenge 15 de setembre. A DETERMINAR

Els equips que hagin superat la primera fase de la Lliga Catalana LEB disputaran durant aquests dies la Final Four d’aquesta competició. Els equips i la seu d’aquest encontre es sabran un cop superada la primera fase (5 i 10 de setembre)

  • Divendres, 20 de setembre. TROFEU CIUTAT DE LLEIDA

El Levitec Huesca visitarà el Barris Nord per a disputar aquest partit amistós que ja fa temps que es va fent, el Trofeu Ciutat de Lleida.

El calendari de partits es pot veure ampliat segons es desenvolupi la pretemporada. Més endavant s’aniran definint horaris, pavellons i mètode d’accés.

Més noticies

Actualitat

Mirada als Play-Offs

Un partit de tràmit contra el Melilla Sport Capital per a repartir minuts entre tots els jugadors convocats de cara als playoffs de la LEB Or. Amb aquest partit finalitzava una molt bona temporada regular de l’ICG Força Lleida. Tot

Llegir més »
RSC

FORÇA LLEIDA I FEDERACIÓ ACELL, UNITS PER LA INCLUSIÓ

El Força Lleida renova la seva col·laboració amb la Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual (ACELL). La renovació d’aquest conveni suposa l’aposta de seguir donant suport a aquest col·lectiu, apropant-los el bàsquet de casa nostra i que

Llegir més »
Actualitat

Prèvia J34. “Tenen molt talent a les mans”

Gerard Encuentra atenia els mitjans de comunicació abans de viatjar a Melilla per disputar l’últim partit de Lliga Regular. Amb res en joc per part dels dos equips, el tècnic de l’ICG Força Lleida destacava que aquest encontre serviria per

Llegir més »
Actualitat

FEM HISTÒRIA.

Partit intens a l’Espai Fruita Barris Nord on el partit es decantava a favor de l’ICG Força Lleida en els darrers minuts de joc. Inici igualadíssim en el lluminós amb un ICG Força Lleida encertat des del tir de dos

Llegir més »
Et podem ajudar?