CAT |

Força Lleida

Campanya d’Abonaments ICG Força Lleida 2019-2020

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida ja treballa en la temporada següent i llença la seva campanya d’abonaments 2019-2020. Sota l’eslògan “a mi em va el bàsquet”, es busca potenciar l’estima per aquest esport des de la mirada de perfils de persones molt diferents: els més joves, els més grans, el grup d’amics que venen a fer pinya al Barris Nord, la família sencera…

Amb un estil desenfadat, la campanya busca reunir-se cada divendres al Barris Nord amb l’aficionat fidel, amb aquell qui ve puntualment en algun partit i amb aquell que no ha viscut mai l’espectacle i dinamisme del bàsquet des de dins el pavelló.

Ser abonat del Força Lleida significa formar part de la família del club lleidatà i, per tant:

  • Assistir amb el teu carnet al Trofeu Ciutat de Lleida que es juga al setembre al Barris Nord (rival a determinar)
  • Gaudir dels 17 partits de la Lliga Regular LEB Or al Barris Nord
  • Tenir avantatges alhora de viatjar amb autocar d’aficionats en desplaçaments organitzats pel club per seguir l’equip en altres pavellons.

A més, abonar-te al Força Lleida et porta beneficis culturals i socials. Amb el teu carnet se’t donarà un talonari amb diferents descomptes i/o entrades en marxandatge del club, entrades, accessos a fires de Lleida, esdeveniments, entre d’altres.

PREUS ABONAMENTS PER ZONA

ZONATIPUS D’ABONAMENTPREU
TribunaIndividual195 euros
Familiar*325 euros
Júnior/Sènior**145 euros
Tribuna alta / CorbaIndividual135 euros
Familiar240 euros
Júnior / Sènior95 euros
VIP420 euros

PREUS ABONAMENTS ESPECIALS

ZONA PREU
Infantil 10 euros
Grada Jove 70 euros
9

L’inici de la campanya per abonar-se al Força Lleida comença

dimarts, 25 de juny de 2019

ETS ABONAT NOU?

Les persones que vulguin abonar-se al Força Lleida aquesta temporada ho poden fer de dues maneres:

  • Presencialment a les oficines del club (Pavelló Barris Nord – Av. Prat de la Riba 113 de Lleida) en horari d’atenció (de dilluns a divendres de 16:30 a 20:30h)
  • Online a través de l’enllaç següent: https://flleida.acyti.com/

VOLS RENOVAR EL TEU CARNET?

Aquelles persones que la campanya anterior eren abonades rebran un correu electrònic del Força Lleida explicant el funcionament de la renovació. Per deferència, se’ls reservarà el seient que ocupaven la temporada passada.

Tant els abonats nous com els que renovin i domiciliïn el seu pagament, tindran opció de pagar l’abonament en dues quotes sempre que ho sol·licitin al club (flleida@flleida.cat – 973 23 30 33 – 665 65 65 65)

HI HA ALGUN DESCOMPTE ESPECIAL?

  • 25% de descompte a aturats i discapacitats
  • 10% de descompte a socis/col·laboradors d’entitats amb conveni al Força Lleida

*Abonament familiar: 2 adults + 3 menors d’edat

**Júnior: menor de 25 anys

**Sènior: major de 65 anys

Més noticies

Actualitat

Nit màgica davant el líder!

Podria ser una nit emocionant amb un pavelló que feia goig i ha acabat sent una festassa a la lleidatana. L’ICG Força Lleida començava intens i obria el partit amb un triple per a debutar de Rubén López de la Torre. El madrileny

Llegir més »
Actualitat

Prèvia J25. “Andorra juga de memòria”

L’equip rep demà el líder, l’Andorra, en un duel apassionant a l’Espai Fruita Barris Nord. Gerard Encuentra podrà comptar amb la nova incorporació, Rubén López de la Torre, de qui destaca que és un jugador tàcticament intel·ligent i que fa

Llegir més »
Actualitat

Marko Bakovic, nou fitxatge de l’ICG Força Lleida

L’ICG Força Lleida incorpora l’aler-pivot Marko Bakovic a la seva plantilla fins a final de temporada. El jugador bosnio-croata arriba a Lleida procedent del Cibona de Zagreb on aquesta temporada ha registrat mitges de 7,8 punts, 11,3 de valoració, 4,6

Llegir més »
Et podem ajudar?