CAT |

Força Lleida

Campanya “Recta Final” de la lliga regular de l’ICG Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’ICG Força Lleida afonta els últims 7 partits de la lliga regular LEB Or de la temporada 2018-2019, dels quals 4 passen per jugar-se al pavelló Barris Nord de Lleida.

El Força Lleida impulsa una campanya per a la “Recta Final” per animar a la gent a assistir als últims 4 encontres a casa davant el TAU Castelló (29/03), Araberri (5/04), Leyma Coruña (18/04) i Betis (3/05). Aquesta campanya consisteix en disposar d’un carnet personalitzat (zona corba) amb accés a aquests quatre partits a un preu total de 30 euros.

El carnet és pot adquirir de diferents maneres:

  • Online: https://flleida.checkowt.com/1/PS39
  • Presencialment a les oficines del Força Lleida (pavelló Barris Nord) en horari d’atenció (dilluns a divendres de 16:30 a 20h)
  • A la taquilla els dies de partit

Per a més informació: 973 23 30 33, 665 65 65 65, flleida@flleida.cat i oficines.

Més noticies

Actualitat

Gran reacció sense premi final.

Andorra es preparava per viure un dels partits més intensos de la jornada. L’ICG Força Lleida visitava la casa del líder per buscar avançar-se en la classificació. Cara i creu en els primers compassos del partit. L’encert de l’Andorra obligava l’ICG Força Lleida a aturar el

Llegir més »
Actualitat

Bryce Nze arriba a l’ICG Força Lleida

L’ICG Força Lleida tanca el fitxatge de l’aler pivot Bryce Nze, qui s’incorporarà a l’equip per aquesta temporada. El jugador té la doble nacionalitat americana i nigeriana. Arriba a l’equip de Gerard Encuentra després de tres temporades als Butler Bulldogs

Llegir més »
Et podem ajudar?