Castelló se’ns resisteix

No hem pogut sumar una nova victòria a domicili. L’ICG Força Lleida perdia a la pista del Castelló després d’un inici erràtic i una remuntada que prometia arribar a un final ajustat.

Començava bé l’equip amb Jaume Lobo endollant dos triples que posaven l’equip amb domini al lluminós. Castelló capgirava el marcador des del tir lliure a l’equador del primer quart. L’ICG Força Lleida es trobava erràtic i ho aprofitaven els locals per agafar la davantera. Bryce desembussava el marcador visitant amb tres punts per enganxar-se en l’electrònic. Encadenava dos triples seguits l’equip de Castelló que se situava a set punts per davant i Miguel responia amb un triple per ajustar novament l’electrònic i anar 25-19 al segon quart. Inici del segon període desencertat de l’equip de Gerard Encuentra que veia com els locals sumaven de tres en tres i posaven una renda de nou punts per davant (32 – 23). Volia escurçar distància l’equip de la Terra Ferma, però els tirs exteriors es quedaven curts o anaven passats, i TAU Castelló, amb confiança, els clavava tots per ampliar l’avantatge a +12. Gerard Encuentra parava el joc i tornaven els jugadors més endollats amb Juani i Miguel anotant des de la línia de 6,75 per retallar en el marcador (35 – 29). Ara era Frederic Castell qui demanava temps mort i li donava resultat perquè els de la plana de Castelló tornaven a fer mal des del tir exterior i situaven novament el marge de punts per sobre els deu punts. La línia dels tirs lliures es convertia en l’aliada de l’ICG Força Lleida en els darrers segons del segon quart per tornar a situar per sota els deu punts el desavantatge i anar al descans amb el 48-39.

L’inici del tercer quart començava a semblar una rèplica del joc de la primera part, però ni de bon tros. L’equip aconseguia remuntar el desavantatge gràcies als triples de Miguel (1) i Brito(2). Orenga aturava el joc, però l’equip es posava les piles i Carrera al tir lliure posava l’empat a 64. Intensitat en els darrers deu minuts de joc amb l’ICG Força Lleida apretant i TAU Castelló buscant distanciar-se. Álex Urtasun es posava l’equip a les espatlles durant el darrer període per mantenir el lluminós igualat, però el factor pista i la confiança de l’equip local, sumat a nervis i errades en el tir lliure de l’ICG Força Lleida finalitzaven amb victòria del Castelló per 87 – 79.