COMENÇA LA FASE D’ASCENS CB LLEIDA

Compartició en twitter
Twitter
Compartició en whatsapp
WhatsApp
Compartició en telegram
Telegram
Compartició en facebook
Facebook
Compartició en email
Email

Després de la Fase Final a vuit, disputada a Vic; i jugada la fase interautonòmica a Mallorca, ell primer equip ja està preparat i amb tots els testos negatius que els hi han realitzat a l’hotel de concentració.

En aquesta darrera part de la Fase d’ascens disputada a Alhaurín de la Torre (Málaga) l’EKKE CB Lleida ha quedat englobat dins del grup B. En aquest el nostre equip ha de enfrontar-se en el primer partit, demà dijous a les 17:30 hores, contra Distrito Olímpico (Madrid). La segona jornada l’equip adversari és l’equip local i tanca els partits del grup contra Universidad de Deusto Loiola (Bilbao)

Els dos primers classificats de cada grup pujaran directament, mentre que els altres dos ascensos seran per als guanyadors de les eliminatòries entre tercer i quart classificat, que es jugaran el diumenge 20.

Més noticies

Actualitat

EKKE UN ANY MÉS AMB NOSALTRES

El proper dimecres dia 13 d’octubre a les 12 hores es farà la signatura de la renovació del contracte de patrocini entre l’EKKE i el CB Lleida per aquesta temporada 2021-22 i amb opció a una renovació per la temporada

Llegir més »
Actualitat

COMENÇA LA FASE D’ASCENS CB LLEIDA

Després de la Fase Final a vuit, disputada a Vic; i jugada la fase interautonòmica a Mallorca, ell primer equip ja està preparat i amb tots els testos negatius que els hi han realitzat a l’hotel de concentració. En aquesta

Llegir més »
Chat
Et podem ajudar?