CAT |

Commemorem el Dia de la Dona amb una equipació especial

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’Elite Sport CB Lleida i l’ ICG Força Lleida lluiran una samarreta especial amb motiu del Dia de la Dona, una samarreta amb tonalitat lila i rosada i el símbol de la dona al pantaló.

L’Elite Sport CB Lleida jugarà amb aquesta equipació passat demà dissabte, 11 de març a Castelló i el proper partit a casa, dissabte 18, contra el Bàsquet Almeda.

Anna Estrada, presidenta del CB Lleida considera aquesta samarreta especial en primer lloc com un acte reivindicatiu i un pas més cap a la fusió entre els dos clubs, on queda plasmat el lligam entre ambdues entitats.

Per la seva banda, Albert Aliaga, president de l’ICG Força Lleida destaca que jugar amb la mateixa equipació tant l’ICG com el CB Lleida és un senyal de treball conjunt i el fet de fer-ho també amb equipacions especials “és una iniciativa que es materialitza avui”. Aliaga fa una crida perquè la gent assisteixi al partit en un moment clau de la temporada on l’equip és quart i vol mantenir-se a dalt per assegurar-se el factor pista als play-offs.

Més noticies

Et podem ajudar?