CAT |

Força Lleida

COMUNICAT OFICIAL

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida informa que un dels jugadors de la plantilla ha donat positiu en el test d’antígens realitzat aquest divendres, previ a la disputa del partit de diumenge davant del Real Murcia Baloncesto.

D’acord amb els protocols establerts, es procedeix a practicar una prova PCR al jugador afectat per tal de confirmar el diagnòstic, si s’escau. Mentrestant, el primer equip atura tota la seva activitat fins a nova ordre.

En conseqüència, la roda de premsa prevista per avui divendres a les 12 del migdia queda desconvocada. La disputa del partit de diumenge queda supeditada al resultat del PCR i a la seva validació pels serveis mèdics del club.

Més noticies

Actualitat

Trobada amb el grup d’empresaris/es Batec

El Força Lleida va reunir-se ahir amb una vintena d’empresaris i empresàries del grup Batec, en una trobada distesa on es va presentar el projecte de club als components d’aquesta agrupació. La trobada va tenir lloc al restaurant Bokoto Sushi

Llegir més »
Actualitat

Invictus

L’equip jugava el darrer partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense buscant mantenir-se invicte a casa i s’ha aconseguit en un partit on l’inici no ha estat el més bo, però l’equip s’ha sapigut sobreposar.

Llegir més »
Actualitat

Prèvia J17. “Ourense arriba amb energies renovades”

Últim partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense. L’equip busca sumar una nova victòria davant l’afició i així continuar invicte a casa. “A casa tenim el suport dels nostres”, diu l’entrenador Gerard Encuentra, qui assegura

Llegir més »
Et podem ajudar?