CAT |

Força Lleida

COMUNICAT OFICIAL

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Davant la convocatòria de vaga general de demà, 21 de febrer, el Força Lleida comunica que:


el club respecta el dret de caràcter fonamental, reconegut a l’article 37.2 de la Constitució, per la qual cosa els treballadors tenen dret a secundar-la.
A hores d’ara no ens consta cap comunicat que ens informi del tancament de les instal·lacions esportives de Barris Nord i Agnès Gregori, per la qual cosa, des del club treballem sobre l’escenari que estaran obertes.

Davant d’això, el Força Lleida manté uns serveis mínims perquè tots els jugadors de la base puguin venir a entrenar demà a la tarda. Així doncs, el club acollirà els jugadors amb la voluntat d’oferir la millor atenció possible durant els horaris que cada equip té assignats durant la tarda de dijous.

Més noticies

Actualitat

Gran reacció sense premi final.

Andorra es preparava per viure un dels partits més intensos de la jornada. L’ICG Força Lleida visitava la casa del líder per buscar avançar-se en la classificació. Cara i creu en els primers compassos del partit. L’encert de l’Andorra obligava l’ICG Força Lleida a aturar el

Llegir més »
Actualitat

Bryce Nze arriba a l’ICG Força Lleida

L’ICG Força Lleida tanca el fitxatge de l’aler pivot Bryce Nze, qui s’incorporarà a l’equip per aquesta temporada. El jugador té la doble nacionalitat americana i nigeriana. Arriba a l’equip de Gerard Encuentra després de tres temporades als Butler Bulldogs

Llegir més »
Et podem ajudar?