CAT |

Força Lleida

Conveni pioner entre el Força Lleida i el Centre de Mediació de Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida Club Esportiu i el Centre de Mediació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida (CEMICALL) han signat un conveni de col·laboració entre les dues entitats. D’aquesta manera, i per primer cop a Lleida, un club esportiu (Força Lleida) i el centre de mediació  treballaran plegats i en una mateixa línia per a impulsar i difondre la mediació com a mètode pacífic de resolució de conflictes en l’àmbit esportiu mitjançant un Servei d’informació de la Mediació (SIM), que durà a terme el Centre de Mediació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida.

Es tracta d’un conveni pioner per ambdues parts. Per una banda, és el primer cop que un club esportiu a Lleida arriba a un acord de col·laboració amb el Centre de Mediació  i, per l’altra banda, és la primera vegada que el Centre de Mediació CEMICALL tanca un conveni d’aquest tipus amb un club esportiu del territori.

A més de compartir i donar suport a aquesta via de resolució de conflictes en l’esport, el Força Lleida i el Centre de Mediació CEMICALL estaran vinculats extraesportivament amb la programació de visites de jugadors del primer equip a les instal·lacions del centre i qualsevol altra acció que porti associada la imatge d’ambdues institucions i que ajudi a desenvolupar i difondre la mediació.

Més noticies

Actualitat

Trobada amb el grup d’empresaris/es Batec

El Força Lleida va reunir-se ahir amb una vintena d’empresaris i empresàries del grup Batec, en una trobada distesa on es va presentar el projecte de club als components d’aquesta agrupació. La trobada va tenir lloc al restaurant Bokoto Sushi

Llegir més »
Actualitat

Invictus

L’equip jugava el darrer partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense buscant mantenir-se invicte a casa i s’ha aconseguit en un partit on l’inici no ha estat el més bo, però l’equip s’ha sapigut sobreposar.

Llegir més »
Actualitat

Prèvia J17. “Ourense arriba amb energies renovades”

Últim partit de la primera volta a l’Espai Fruita Barris Nord davant l’Ourense. L’equip busca sumar una nova victòria davant l’afició i així continuar invicte a casa. “A casa tenim el suport dels nostres”, diu l’entrenador Gerard Encuentra, qui assegura

Llegir més »
Et podem ajudar?